Veelgestelde vragen

Lees hieronder de Veelgestelde Vragen.

De duur van een badkamerrenovatie kan variëren afhankelijk van de omvang van het project. Gemiddeld genomen duurt een complete renovatie tussen de 2 tot 4 weken. Wij kunnen je hierover kunnen je hierover een goede indicatie geven aan de hand van het badkamerontwerp.

Ja, je kunt zeker je eigen ontwerp aanleveren. We staan open voor jouw ideeën en wensen. Onze ontwerpers werken graag samen met jou om jouw visie te realiseren en adviseren waar nodig.

Nee, dat is niet nodig. Wij kunnen alle benodigde materialen leveren voor de renovatie. We werken samen met betrouwbare leveranciers om hoogwaardige producten te garanderen die perfect passen bij jouw wensen en budget.

We streven ernaar om ervoor te zorgen dat je tijdens de renovatie gebruik kunt blijven maken van een gedeelte van de badkamer. Indien mogelijk wordt dit van tevoren met jou besproken om eventuele ongemakken tot een minimum te beperken.

Ons team zorgt voor een zorgvuldige en gecontroleerde sloop van de oude badkamer. We verwijderen alle materialen op een veilige manier en voeren deze af. We zorgen ervoor dat de werkplek schoon en opgeruimd blijft tijdens het hele proces.

In de meeste gevallen (99%) is geen vergunning nodig voor een badkamerrenovatie, tenzij er structurele wijzigingen worden aangebracht. Ons team kan je adviseren over eventuele vergunningsvereisten en het aanvragen ervan indien nodig.

Je kunt eenvoudig contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of het contactformulier op onze website om een afspraak te maken voor een vrijblijvende inspectie of offerte. We komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken en een op maat gemaakte offerte te bieden.

Het betalingsproces wordt in overleg met jou vastgesteld en is afhankelijk van de voortgang van het project. We streven naar transparantie en duidelijkheid, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Start Jouw Badkamerrenovatie Vandaag!

Nieuwe badkamer, nieuw leven. Ontvang vandaag nog een gratis offerte! Maak een vliegende start met jouw badkamerrenovatie avontuur. Neem contact op voor deskundig advies en een persoonlijke aanpak.

Telefoonnummer

+31 6 87348004